Ik ben huurder Ik ben woningzoekende Over WOONBEDRIJF, Vestide
Locatie: Over Woonbedrijf, Vestide    Nieuws en archief

Nieuws en archief

 
AA

Viering hoogste punt SPACE-S

?De bouw van SPACE-S heeft op 21 november het hoogste punt bereikt! Stam + De Koning, de bouwers, Woonbedrijf en bewoners vierden dit bijzondere moment samen. Dat past natuurlijk helemaal bij SPACE-S, want: “We doen het samen!”
 

Bedankje voor de bouwers

Stam + De Koning greep dit moment aan om de bouwers in het zonnetje te zetten. Maar ook bewoners wilden de bouwers graag bedanken voor hun harde werk. Ze gaven de bouwers een staande ovatie en maakten een erehaag voor de bouwers. Ook kregen de bouwers een ‘bedankt-barbecue’ in Caffee Allee.

Projectleider van Stam + De Koning Martien Leenders bedankte tijdens de viering alle bouwers, leveranciers en ketenpartners voor hun grote inzet voor SPACE-S.

Bezoek aan het hoogste punt

Ook de bewoners stond nog iets bijzonders te wachten: ze mochten voor het eerst helemaal naar boven, naar het dak van de 15e verdieping! De bewoners genoten van het uitzicht en maakten dakselfies.

Eerste sleutels

De viering van het hoogste punt valt samen met de eerste opleveringen. Deze week kregen de eerste bewoners de sleutel van hun woning op SPACE-S. In de loop van de komende maanden volgen ook de andere bewoners. Halverwege 2017 heeft iedereen de sleutel van zijn of haar woning.

Lees meer over deze eerste sleutels.

Geplaatst op: 25 november 2016



« vorige
volgende »